Marknad

Välkomna till vårt rikstäckande bredband av fiber.

Som nätgrossist vänder vi oss till alla svenska och internationella telekomoperatörer, molntjänstleverantörer, it-driftbolag och systemintegratörer som som söker kostnadseffektiv och högkvalitativ kommuniktion för sin slutkunder, exempelvis mellan kontor eller till sitt datacenter.

Oberoende rikstäckande fiberaccess

Alla får lika bra villkor.

Med Accessbolaget kommer ett neutralt alternativ för rikstäckande och kapacitetsbaserade accesstjänster. Det ökar våra kunders konkurrenskraft. Alla kan få kostnadseffektiva, enhetligt producerade tjänster med mycket hög nationell täckning. Accessbolaget blir den enda kontaktytan med enhetliga avtal och SLA:er, förenklat beställningsförfarande, leveranskoordinering och NOC.

Konkurrenskraftigt i pris och kvalitet.

Till dig som behöver leverera rikstäckande kapacitet till dina företagskunder erbjuder vi ett pålitligt nationellt transportnät. Det går på stadsnätens infrastruktur och är helt redundant. Med en flexibel tjänsteportfölj, konkurrenskraftiga priser, pålitlig leverans- och driftsäkerhet utmanar Accessbolaget alternativa leverantörer av datakommunikation.

Oberoende neutral grossist.

Accessbolaget samarbetar främst med Sveriges kommunala stadsnät och är en renodlad, oberoende, neutral grossist som erbjuder alla aktörer, utan eget datakommunikationsnät i Sverige, fullständig leverans till slutkund.

Accessbolaget, privat telekomoperatör med personlig service.

Accessbolaget är en privat telekomoperatör med nationellt sammanhängande datakommunikationsnät. Bolaget producerar och säljer datakomtjänster till svenska och internationella telekomoperatörer, molntjänstleverantörer och systemintegratörer. Vi är en mindre aktör med stort engagemang som ger en personlig service, arbetar nära våra kunder och brinner för att alltid leverera hög kvalitet.

Redo att sätta igång?

Har du frågor eller vill du veta mer? Kontakta oss via vårt enkla formulär så hjälper vi dig att hitta den bästa lösningen för ditt företag.

Kontakta oss