OBEROENDE RIKS­TÄCKANDE FIBERACCESS.

Alla operatörer är lika välkomna till vårt rikstäckande bredband av fiber.

Som nätgrossist vänder vi oss till alla mobil- och fastnätsoperatörer på den svenska företagsmarknaden, liksom övriga köpare av nätkapacitet. Som stadsnätens säljbolag agerar vi enligt likabehandlingsprincipen, det kommunallagen föreskriver. Det gör oss till Sveriges enda oberoende rikstäckande nätgrossist. Vi konkurrerar inte om slutkunden.

ALLA FÅR LIKA BRA VILLKOR.

Med Accessbolaget kommer ett neutralt alternativ för rikstäckande och kapacitetsbaserade accesstjänster. Det ökar din konkurrenskraft. Alla kan få kostnadseffektiva, enhetligt producerade tjänster med mycket hög nationell täckning. Vi kan lämna av dem på en eller flera centrala punkter i Sverige. Du får en motpart (Accessbolaget), enhetliga avtal och SLA, förenklat beställningsförfarande och över tid även enhetliga priser.

KONKURRENS­KRAFTIGT I PRIS OCH KVALITET.

Till dig som behöver leverera rikstäckande kapacitet till dina företagskunder erbjuder vi ett pålitligt nationellt transportnät. Det går på stadsnätens infrastruktur och är helt redundant. Vi levererar moderna och flexibla Carrier Ethernet-tjänster med bandbredder från 10 Mbit/s till 10 Gbit/s. Vi kan garantera ett mycket konkurrenskraftigt alternativ – både vad gäller pris och kvalitet.

ALLA MOBIL- OCH FASTNÄTS- OPERATÖRER ÄR VÄLKOMNA.

Vi vänder oss främst till:
- Molnleverantörer
- Nationella telekomoperatörer
- Internationella operatörer
- ISP / service och content providers
- Systemintegratörer

ÄVEN SLUTKUNDER KAN FÅ RÅD.

Vi kan även hjälpa dig som användare, företag på den svenska marknaden, att hitta lämplig kommunikationslösning. Det slutliga kontraktet gör du antingen med någon av Accessbolagets kunder på operatörs- och tjänsteleverantörs­marknaden eller med ditt lokala stadsnät.

Webbyrå: Pigment AB
Accessbolaget