Jobba hos Sveriges roligaste telekomoperatör!

18 maj, 2021

Ekonomiassistent – TILLSATT

Om tjänsten:

Du kommer främst att arbeta med ekonomi, som bokföring, fakturahantering, skattefrågor och en hel del administrativa uppgifter.

Då arbete med ekonomi inte kommer att fylla en heltidstjänst är det viktigt att du är nyfiken på vår verksamhet inom telekommunikation och vill/kan hjälpa till med diverse uppgifter inom försäljning och leveranshantering.

Då bolaget växer snabbt finns det alla möjligheter för dig att utvecklas med oss på olika sätt.

Kvalifikationer

Vi tror att du har någon form av eftergymnasial utbildning inom ekonomi, men det är inte ett absolut krav. Vi ser gärna att du har relevant arbetslivserfarenhet och att du har goda kunskaper och erfarenhet inom:

  • Bokföring, redovisning och rapportering
  • Fakturahantering
  • Datakunskaper – som Office 365, främst Excel, samt olika ekonomiprogram som Fortnox och Visma
  • Du pratar och skriver svenska flytande.

Personliga egenskaper

Som person är du strukturerad, detaljorienterad, organiserad och självgående. För att du ska vara en intressant kandidat för oss krävs att du är flexibel och gillar nya utmaningar samt kan jobba många arbetsuppgifter parallellt.

Du är noggrann och vi tror att du har en hög arbetskapacitet. Du har förmågan att bygga förtroende och är komfortabel med att agera och samarbeta i ett omfattande nationellt kontaktnät med våra leverantörer och kunder.

Välkommen med din ansökan
till oss på Accessbolaget där du som medarbetare har fantastiska möjligheter i en flexibel och lösningsorienterad organisation med stort engagemang, mycket glädje och stark teamkänsla. För oss är samarbete vägen till framgång.

Placeringsort: Vi sitter i trevliga lokaler i Farsta, men vi är öppna för lösningar med distansarbete om du är den rätta nya kollegan till oss!

Attraktiva anställningsförmåner.

Sista ansökningsdag: 2021-04-15

Vid frågor är du välkommen att kontakta oss.

E-post: peter.kronbladh@accessbolaget.se

 

Om Accessbolaget
Accessbolaget (Fiberaccessbolaget i Sverige AB) är ett expansivt entreprenörsbolag inom telekom som etablerades år 2014. Tillsammans med stadsnäten och privata nätägare utvecklar vi marknaden för rikstäckande kommunikations­lösningar. Som nätgrossist vänder vi oss till alla mobil- och fastnätsoperatörer som opererar på den svenska företagsmarknaden, liksom övriga köpare av nätkapacitet såsom ISPer, internationella operatörer samt systemintegratörer. Vi fortsätter att växa och söker nu förstärkning till vår ekonomiavdelning och leveransavdelning.

Vi som jobbar här är mycket engagerade i vårt bolag och vi har högt ställda krav på vår egen professionalism gentemot våra kunder, samarbetspartner och leverantörer. Här finns alla möjligheter att utvecklas och bredda sina kunskaper och relationer i branschen hos Sveriges, i vår mening, roligaste och mest spännande nationella leverantör av kommunikationslösningar!

    Webbyrå: Pigment AB
    Accessbolaget