Jobba hos Sveriges roligaste telekomoperatör!

22 maj, 2021

Senior Affärsutvecklare

Om tjänsten:

Rollen som Affärsutvecklare är en bred roll i Accessbolaget. Du kommer att aktivt jobba med försäljning och utveckla affärerna med befintliga kunder och prospektera- och vinna nya kunder.

En viktig del i arbetet med våra kunder är att utveckla Accessbolagets portfölj av tjänster och tillse att våra kunder lär sig portföljen och förstår hur viktiga Accessbolagets tjänster är i en outsourcingaffär, och att Accessbolagets kunder lätt kan paketera och sälja tjänsterna vidare till sina respektive slutkunder.

För att verka effektivt i rollen kommer du att ha en gedigen förståelse för vår verksamhet från förfrågan/offert och beställning till leverans av våra tjänster. Du har också förmågan och intresset att utföra det praktiska hantverket med att skapa offerter och hjälpa kunderna vinna affärer.

Vi tror att du kommer att axla det övergripande ansvaret för försäljning och affärsutveckling inom bolaget framöver – och därmed ha en plats i ledningsgruppen.

Arbetsuppgifter

– Prospektera och vinna nya kunder
– Utveckla affärer med befintliga kunder
– Bidra till att utveckla och produktifiera bolagets portfölj av tjänster
– Projektleda större affärer – försäljningsmässigt
– Ta fram underlag och offerera tjänster

Kvalifikationer

Vi tror att du har dokumenterad kunskap och erfarenhet inom:

– Operatörsområdet / Telekombranschen
– Försäljning & marknadsföring
– Produktutveckling
– Projektledning
– Affärsmedvetenhet
– Kundkommunikation
– Kontraktsförståelse
– Svenska och engelska i tal och skrift: flytande

Det är meriterande om du även har kunskap och erfarenhet om:

– Traditionella telekomtjänster som Carrier Ethernet Services, IPVPN och Internet
– Stadsnätssverige

Personliga egenskaper

Som person är du utåtriktad och driven. Du gillar att etablera nya personliga relationer och du ger ett seniort och förtroendeingivande intryck. Du har en kreativ personlighet och gillar att utforska det nya.

Du är flexibel och självgående med kapacitet att driva många projekt och arbetsuppgifter parallellt och är komfortabel med att agera och samarbeta i ett omfattande nationellt kontaktnät.

Du är resultatinriktad och sätter mycket högt att skapa nöjda kunder och goda förutsättningar för en framgångsrik kundkontakt.

Välkommen med din ansökan
till oss på Accessbolaget där du som medarbetare har fantastiska karriärmöjligheter i en flexibel och lösningsorienterad organisation med stort engagemang, mycket glädje och stark teamkänsla. För oss är samarbete vägen till framgång.

Placeringsort: Vi sitter i trevliga lokaler i Farsta Centrum, men den rätta kandidaten kan mycket väl ha sin hemmavistelse någonstans i Sverige och jobba mestadels på distans.

Sista ansökningsdag: 2021-06-18

 

Vid frågor är du välkommen att kontakta VD, Peter Kronbladh:
Tel: 072-1599560
E-post: peter.kronbladh@accessbolaget.se

 

Om Accessbolaget

Accessbolaget (Fiberaccessbolaget i Sverige AB) är ett expansivt entreprenörsbolag inom telekom som etablerades år 2014. Tillsammans med stadsnäten och privata nätägare utvecklar vi marknaden för rikstäckande kommunikationslösningar. Som nätgrossist vänder vi oss till alla mobil- och fastnätsoperatörer som opererar på den svenska företagsmarknaden, liksom övriga köpare av nätkapacitet såsom ISPer, internationella operatörer samt systemintegratörer. Vi fortsätter att växa och söker nu förstärkning till vår sälj- och leveransavdelning.

Vi som jobbar här är mycket engagerade i vårt bolag och vi har högt ställda krav på vår egen professionalism gentemot våra kunder, samarbetspartner och leverantörer. Här finns alla möjligheter att utvecklas och bredda sina kunskaper och relationer i branschen hos Sveriges, i vår mening, roligaste och mest spännande nationella leverantör av kommunikationslösningar!

    Webbyrå: Pigment AB
    Accessbolaget