Jobba hos Sveriges roligaste telekomoperatör!

Vill du bli en del av det vinnande teamet på Accessbolaget? Se vilka medarbetare vi söker just nu.

Annonser

Prestigelös controller

19 september 2023

Vår stjärna Frida har valt att gå vidare till nya uppdrag och därför söker vi nu nästa stjärna till Accessbolaget. Vi söker dig som brinner för ekonomi och har några år erfarenhet. Vi tror att du gillar att röra dig utanför din tjänstebeskrivning och ta hand om det som behöver göras inom närliggande områden. Du gillar att tillhöra ett gäng entreprenörer men samtidigt gillar struktur och ordning. Du är en viktig kugge i vår framgång som företag.

Vi tror att du har någon form av eftergymnasial utbildning inom ekonomi. Vi ser gärna att du har relevant arbetslivserfarenhet och att du har goda kunskaper och erfarenhet inom:

Som person är du strukturerad, detaljorienterad, organiserad och självgående. För att du ska vara en intressant kandidat för oss krävs att du är flexibel och gillar nya utmaningar samt kan jobba många arbetsuppgifter parallellt. Du är noggrann och vi tror att du har en hög arbetskapacitet. Du har förmågan att bygga förtroende och är komfortabel med att agera och samarbeta i ett omfattande nationellt kontaktnät med våra leverantörer och kunder.

till oss på Accessbolaget där du som medarbetare har fantastiska möjligheter i en flexibel och lösningsorienterad organisation med stort engagemang, mycket glädje och stark teamkänsla. För oss är samarbete vägen till framgång.

Placeringsort: Vi sitter i trevliga lokaler i Farsta.

Accessbolaget (Fiberaccessbolaget i Sverige AB) är ett expansivt entreprenörsbolag inom telekom som etablerades år 2014. Tillsammans med stadsnäten och privata nätägare utvecklar vi marknaden för rikstäckande kommunikations¬lösningar. Som nätgrossist vänder vi oss till alla mobil- och fastnätsoperatörer som opererar på den svenska företagsmarknaden, liksom övriga köpare av nätkapacitet såsom ISPer, internationella operatörer samt systemintegratörer.

Vi som jobbar här är mycket engagerade i vårt bolag och vi har högt ställda krav på vår egen professionalism gentemot våra kunder, samarbetspartner och leverantörer. Här finns alla möjligheter att utvecklas och bredda sina kunskaper och relationer i branschen hos Sveriges, i vår mening, roligaste och mest spännande nationella leverantör av kommunikationslösningar!

Vid frågor är du välkommen att kontakta oss. E-post: anna.wallert@accessbolaget.se